Sunday, November 19, 2006

What's up with Blogger??

I have been having problems posting and comments on Blogger sites lately. It might also be the Internet connection at certain times of day. I don't know, but it's really becoming a pain in the butt, to say the least!

To put up a post or comment sometimes takes 2-3 times or more before it's up there and the most annoying was that, if I write a text directly in blogger, I often loose the whole post. I have started to write all my entries in Word and then tried to post them, but 2 out of 3 don't work. Then I tried, and tried again until it worked, or until I was so fed up that I just left it be.

I've also updated my Explorer a couple of weeks ago. Could it have to do with that? I know that some of you use Firefox and swear by it, but I just can't get used to it, and I've had my problems there, too. Of course, I've checked for viruses and defragmented my drive. The latter should have nothing to do with Blogger, but it certainly didn't do any harm.

Does anyone have an idea what could be the source?? All comments are welcome.

Have a great week!

PS: Countdown is running... 11 1/2 workdays to freedom!!!

8 comments:

Expat Traveler said...

I use firefox. Absolutely hate IE. You can't get me on it for anything anymore. I skip the site if they saay I need it..

Tips? see if you can go to blogger beta? and also contact cust service and tell them your problems.

I'm sure it's just your blogger and nothing else. I had that trouble with loading websites and also comments last month.

I had to force quit everything sometimes just to get it working again...

Also, try closing out or rebooting. Maybe that could help. Or signing in and out again...

Stupid stuff always works for me..

Yeah for 11.5 days left!!!!

CanadianSwiss said...

Thanks for the useful hints, ET. Maybe I'll try again with firefox and get the update. On other sites however, I hardly ever have problems with IE. Strange, huh?

Hmm. Blogger beta. I've heard only negative things about it in the beginning, but maybe it's been fixed now.

Yeah. The simple, but "annoying" things like rebooting, I did too. Oh well, I hope it's just a short term thing :-)

PS: Now 10.5 days!!! :D

Ginnie said...

Well, I'm certainly not the techie person you'd want in times like this but I will say that for the last 3 weeks, up until the 18th, Mercury has been retrograde, when all hell can break loose with computers, communications, etc. So that may have been part of it. I, too, have heard that Beta has lots of problems while it's still getting the kinks out. We use FireFox but Donica sometimes complains about it. If I do wrap-around posts, I have to make sure IE shows them properly, even if FF looks okay. So if it's not one thing, it's another. That was a big help, I'm sure!

I'm counting your days with you! :)

CanadianSwiss said...

Ginnie- Also "non techie" comments are welcome and it may have had something to do with it. :-)

As for the Beta version, I might try it on my test blog.

The Big Finn said...

I'm still trying to figure out how to get my Betamax to stop blinking "12:00"!

CanadianSwiss said...

TBF- Pull out the plug?

Expat Traveler said...

lol....

I've heard other people tell me they are having trouble posting comments also..

But it was with haloscan...

REally I don't know... I'm just persistant or I get annoyed and leave... (I was going to say something else.. laughs)...

CanadianSwiss said...

I know. I do the same, but it's frustrating when you want to say something and it just wont post! I've been having less trouble these past few days, though. Maybe writing about it helped? :)